©-Patrick-Beelaert-721
© Patrick Beelaert

Ballarina, creadora i artista independent amb seu a Barcelona. Les seves creacions giren entorn de l’escolta activa, la composició instantània i en la creació d’instruments auto-generatius. Entrellaçant les arts digitals i les arts de moviment en diàleg performatiu moguda per la curiositat i l’instint.

Rep inicialment la seva formació professional de dansa al centre VARIUM (Barcelona) , es gradua en disseny gràfic a ELISAVA (Universitat Pompeu Fabra) i en un Màster d’Arts Digitals (IDEC). Des d’aleshores segueix mestres i coreògrafs amb els quals troba afinitat en camps i espais de creació híbrids.

L’Animal a l’esquena (Celrà), Vitlycke – Centre for Performing Arts (Suecia), L’Arlequí (Banyoles) i Earthdance (Plainfield) són els més destacats.

D’ençà del 2017, i un cop havent col.laborat amb projectes com a ballarina internacionalment , emprèn la seva trajectòria com a creadora amb Blanc Salvatge , N.A.N (Now ask nothing- Nothing ask now) i ara “I escoltar l’herba com creix”. Ha rebut suport de Hier -Jetzt Festival (Munic), la Faktoria (Pamplona), Danzalava (Alava), Sala Baratza (Vitoria), La Caldera i La Poderosa (Barcelona). I ha estat becada per la Generalitat de Catalunya per a la recerca i la innovació en l’àmbit de les arts escèniques.

"Truth is not born nor is it to be found inside the head of an individual person, it is born between people collectively searching for truth, in the process of their dialogic interaction"

Mikhail Bakhtin