biografia

Ballarina, creadora i artista independent amb seu a Barcelona. Rep inicialment la seva formació professional de dansa al centre VARIUM ( Barcelona) entre 2004- 2007, on treballa alhora que estudia. Fet que li permet veure la dansa des de diferents vessants tant l’artística, com de gestió, disseny i comunicació. Graduada en disseny gràfic a ELISAVA ( Universitat Pompeu Fabra) combina aquests dos camps artístics en el seu camí professional. D’ençà de l’any 2011, un cop acabat el Màster en arts digitals a IDEC (Universitat Pompeu Fabra), incorpora la composició sonora i les arts digitals en els seus projectes artístics. “La Bèstia” és el resultat d’aquest període. Peça que serà presentada a la segona edició del CIM Festival (2016).
Forma part de la companyia Nadine Gerspacher, amb qui realitza, juntament amb Helena Canas, la peça “Elegantly Wasted” (2011). Col·labora a la ciutat de Munic (Alemanya) amb el coreògraf Stephan Herwig des de 2012 fins el dia d’avui, com a ballarina i intèrpret en les peces “In This Very Moment”, “Unleashed”, “Monument” i “Schweifen”. Amb Katja Mirjam Boom interpreta “Die Faszination der fünfsamkeit” (2012). Amb la coreògrafa Sabine Glenz balla el solo retrospectiva de la seva obra (2016) i “Rhizom” (2018) . I amb Moritz Ostruchnjak i Daniela Bendini paticipa com a intèrpret a “Text Neck” (2017).
A partir de 2017 inicia la seva trajectòria com a creadora amb la seva primera peça “Blanc Salvatge”. Presentada al festival HIER=JEZTZ de Múnic, a la Sala Baratza de Vitòria-Gasteig i ben aviat a la Caldera les Corts, dins el marc de la Quinzena Metropolitana de la Dansa.
Imparteix tallers relacionats amb els processos de creació en els que ha estat immersa. Com a ballarina aporta qualitats de moviment, propostes espacials i de pensament. Construeix caràcters que s’adapten a l’imaginari del coreògraf i/o director artístic. Com a improvisadora aposta per democratitzar, diversificar, expandir i descontextualitzar les formes. Navegant entre pseudoveritats des de la recerca i la intuïció. Com a creadora en l’àmbit de la dansa s’interessa per obrir espais de comunicació a través de la composició instantània; en l’àmbit social-humà i performatiu. Entendre el món a través de la dansa. L’art com a llenguatge, lliure d’estigmes socials, físics o de gènere.