Anna Fontanet

Benvinguts a ESTIU ENDANSA… un projecte educatiu que vol transmetre els coneixements de la dansa a tots aquells nens i nenes d’entre 8 i 15 anys amb moltes ganes de ballar i de descobrir la dansa des d’una perspectiva lúdica i dinàmica.

Les activitats es realitzaran al llarg de 7 dies intensius, del 25 de juny al 2 de juliol, a la casa de colònies La Figuera ubicada a Castellnou del Bages, en unes instal·lacions immillorables i un ambient acollidor. Durant aquesta estada aprendrem a ballar diferents estils de dansa com el hip hop, el contemporani, el jazz i el body percussion.

Desenvoluparem la creativitat i la imaginació i millorarem el ritme i la coordinació. Farem tallers creatius de dansa a la natura, acrobàcia i esports d’aventura. Aprendrem a conviure i a respectar el medi natural a través del moviment.

Tot aquest treball es veurà finalment reflectit en una mostra de dansa on familiars i amics hi estareu tots convidats. Us esperem a tots i a totes en aquesta setmana plena d’activitats i de sorpreses!!!

EQUIP
Nadia Pesarrodona

Direcció i coordinació. Professora de dansa

 Anna Fontanet

Comunicació i disseny. Professora de dansa

Mireia Piñol

Professora de dansa

Estas interessat? Vols rebre més informació?


COL.LABORA
AMB EL SUPORT
DANSART Cerdanya

ESCOLA DE DANSA I MOVIMENT.

VARIUM

ESPAI DE MOVIMENT.

SEGUEIX-NOS
no et perdis ni un detall…Estiu endansa a les xarxes