EIX Festival Dansa Improvisació

Del 2 al 7 d'Agost 2019. Cardedeu

2019 | 2-7.09 | Taller Ressonàncies | EIX Festival | Cardedeu

2019 | 2-7.09 | Taller Ressonàncies | EIX Festival | Cardedeu

267 273 Anna Fontanet
L’EIX Festival 7ena Edició, és una trobada a nivell internacional, que pretén impulsar el moviment de la dansa improvisació. Un espai de tallers, jams, performances, recerca, on compartir i crear experiències.
Aquest any ens podem trobar a Cardedeu, del 2 al 7 d’agost, 2019!

PROPOSTA DE TALLER
“Ressonàncies” sorgeix des de la recerca, la intuïció i la memòria. Des del cos conscient, el cos en espera, actiu o reactiu, convertim idees i pensaments en accions de moviment. Són el conjunt de pràctiques i exercicis desenvolupats al llarg dels processos creatius en els quals he estat i estic immersa. El treball radica en democratitzar les formes construïdes a base de pseudoderivats. Tracte d’allò que intuïm que podria arribar a ser cert però encara no sabem nombrar.
Des del diàleg en moviment generem paràmetres físics lliures d’estigmes, que ens guien en la composició improvisada. Treballant des de l’aquí, l’ara i el tot. En l’espai i en el moment present, i amb totes les oportunitats que se’ns ofereixen.

[+ info sobre el taller] | Vols estar a la llista de properes notificacions? |EIX FESTIVAL